2007. december 25., kedd

Agyő nagyő


Az Agyő, nagy ő! (The Heartbreak Kid) egy 2007-es amerikai vígjáték, az 1972-es The Heartbreak Kid remake-je. A főszerepben Ben Stiller látható, aki másodízben dolgozott együtt a Peter Farrelly–Bobby Farrelly rendezőpárossal az 1998-as Keresd a nőt! után.
A film a 2007-es San Diegó-i Comic Conon tartott előzetes vetítéséből egy nem szokványos szexjelenetet kivágtak, mert a közelmúltban a meztelenség deviáns megjelenése a vásznon általános ellenérzést váltott ki a rendezvényen olyan filmek révén, mint a 300 és a Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika, mivel a Comic Conon számos kiskorú is részt vesz.
A történet:Az egyedülálló és határozatlan Eddie találkozgatni kezd a hihetetlenül szexis és látszólag mesés Lilával. Apja és legjobb barátja sürgetésére, illetve abból való félelmében, hogy ez az utolsó esélye a szerelemre, a házasságra és a boldogságra, Eddie megkéri a lány kezét mindössze hat hét után. Ám a napsütéses Mexikóban töltött nászút alatt Lila felfedi valódi, kibírhatatlan természetét, Eddie pedig megismerkedik Mirandával, s rájön, ő az igaz lelki társa. A férfinek gondoskodnia kell arról, hogy egyre rémesebb felesége ne zavarja próbálkozásában, hogy meghódítsa álmai nőjét.
Fogadtatás:Az Agyő, nagy ő! nagyrészt negatív kritikákkal szembesült. A Rotten Tomatoes-on 29%-ban kapott pozitív visszajelzést, a Farrelly-testvérek korábbi munkáihoz képest kevésbé találták merésznek és viccesnek.
A film a mozikasszáknál is alulmúlta a várakozásokat. Az elemzők az első hétvégéjére 24-28 millió dollárt prognosztizáltak,azonban ennek csak a fele, 14 millió valósult meg, amivel még a toplista első helyét sem sikerült megszereznie.

Nincsenek megjegyzések: