2008. szeptember 21., vasárnap

Szex telefonhívásra

Szimpla kérdés, ám a rá adott válasz örökre megváltoztathatja egy férfi életét. Például Jonathan McQuarry-ét. A New York-i könyvelõ csupán apró fogaskerék a gépezetben, élete másból sem áll, csak munkából és munkából. És úgy tûnik, a taposómalomból nincs kiút.
Ekkor azonban megismerkedik Wyatt Bose-zal, a karizmatikus ügyvéddel, aki feltárja neki New York azon oldalát, amely csak a kiváltságosok számára létezik: Wyatt világában a férfiak több ezer dollárt érõ öltönyöket viselnek, és olyan titkos szórakozóhelyeken eresztik ki a gõzt, ahol a nõk lélegzetelállítóak és bármire hajlandók. Azok a brókerek pedig, akik 18 órás munkanapjuk mellett nem lehet magánéletük, felkerülnek a Listára, amely egyfajta szexklub, ahol a megfelelõ mobilszám tárcsázását és a jelszó ("Ráérsz ma este?") bemondását követõen szexuális gyönyörök netovábbja vár.
De Jonathant valami más várja. Mikor találkozik elsõ partnerével, akirõl csak annyit tud, hogy neve S-sel kezdõdik, a lehengerlõen szép nõ egy új világot tár fel elõtte, ahol az árulás és a gyilkosság teljesen magától értetõdõ.
Forrás: CinemaCity
Előzetes megtekintése itt vagy a képre kattintva.

Nincsenek megjegyzések: